Opening Ondernemerscafe Fruitig

Succesvol Evenement Versterkt Samenwerking Bedrijventerreinverenigingen

Lammenschans Driehoek en Roosevelt-Trekvliet bundelden op 15 februari hun krachten tijdens een gezamenlijk evenement, gericht op het versterken van onderlinge banden en het stimuleren van samenwerking in de stad. Het event, waarbij voormalig wethouder Robert Strijk sprak en Burgemeester Peter van der Velden het ondernemerscafé Fruitig opende, overtrof alle verwachtingen met een indrukwekkende opkomst.

Ondernemerscafé Fruitig, een initiatief om ondernemers een flexibele werkplek te bieden en onderlinge verbinding te bevorderen, kreeg een vliegende start. De aanwezigen genoten van heerlijke wijn en hapjes van Food is friend, terwijl de sfeer bijdroeg aan een vruchtbare uitwisseling van ideeën en zakelijke mogelijkheden.

De succesvolle bijeenkomst versterkt niet alleen de samenwerking tussen de bedrijventerreinverenigingen, maar draagt ook bij aan een bloeiend ondernemersklimaat in de stad. Met een positieve blik op de toekomst kijken de verenigingen uit naar verdere samenwerkingskansen en de voortzetting van initiatieven zoals Ondernemerscafé Fruitig.

Vorige
Vorige

De eerste ondernemersborrel

Volgende
Volgende

Een Reis door Schoonheid met Jennifer: Passie, Expertise en Een Moment van Geluk