Podcast: Annika doet ‘t gewoon met als gast Jorg Ruis

In deze aflevering heb ik Jorg Ruis te gast. Hij stelt zichzelf altijd grote doelen en pusht zichzelf constant buiten zijn comfortzone te gaan. Zo wil hij volgend jaar de Mont Blanc beklimmen. Daarnaast heeft hij ook een relatie, kinderen en bedrijf met Sanny Verhoeven (ook wel bekend van Sanny zoekt geluk). Hoe combineert hij dit met elkaar en houdt hij ondertussen zijn relatie ook nog een beetje spannend? Hij is open over hoe hij dit doet en de dips die ze hebben gehad.

Iedere week op dinsdag om 19.00 een nieuwe aflevering Deze podcast is Powered by en opgenomen bij Workspace Leiden. Of je nu soms of iedere dag een kantoor nodig hebt, zij hebben de oplossing voor iedere ondernemer! Bekijk de memberships op: https://www.workspaceleiden.nl/

Over 'Annika doet het gewoon' de podcast: In deze podcast ga ik in gesprek met ervaringsdeskundigen en experts over thema’s als werk, geluk, gezondheid en keuzes maken. Dit zijn mensen die mij inspireren en aan het denken zetten en ik neem jullie daarin mee. Want dit zijn mensen.. die doen het gewoon!

Vorige
Vorige

Een Reis door Schoonheid met Jennifer: Passie, Expertise en Een Moment van Geluk

Volgende
Volgende

Podcast: Annika doet ‘t gewoon met als gast: Myrthe Eleonora.