Podcast: Annika doet ‘t gewoon met als gast: Myrthe Eleonora.

MYRTHE RAAKTE VERLAMD, WERD GEZONDHEIDSWETENSCHAPPER EN HELPT NU ANDERE: 'PMS IS NIET NORMAAL'

In deze aflevering van Annika doet het gewoon heb ik gezondheidswetenschapper Myrthe Eleonere. Ze raakte op haar 16e plotseling verlamd en belandde in een rolstoel. Na jaren revalideren wist zij te herstellen en besloot zij gezondheidswetenschappen te gaan studeren om het lichaam van andere en haar eigen lichaam beter te leren snappen. Om 'het gewoon te doen' is het belangrijk dat je je fit en gezond voelt in een deze aflevering geeft ze een aantal praktische tips hoe je dit bereikt!

Iedere week op dinsdag om 19.00 een nieuwe aflevering Deze podcast is Powered by en opgenomen bij Workspace Leiden. Of je nu soms of iedere dag een kantoor nodig hebt, zij hebben de oplossing voor iedere ondernemer! Bekijk de memberships op: https://www.workspaceleiden.nl/

Over 'Annika doet het gewoon' de podcast: In deze podcast ga ik in gesprek met ervaringsdeskundigen en experts over thema’s als werk, geluk, gezondheid en keuzes maken. Dit zijn mensen die mij inspireren en aan het denken zetten en ik neem jullie daarin mee. Want dit zijn mensen.. die doen het gewoon!

Vorige
Vorige

Podcast: Annika doet ‘t gewoon met als gast Jorg Ruis

Volgende
Volgende

Podcast: Annika doet ‘t gewoon met als gast: Noa