Podcast: Annika doet ‘t gewoon met als gast: Noa

In deze aflevering van Annika doet het gewoon heb ik Noa van Hagen te gast. Ze is 22 jaar en vanaf haar 16e in de jeugdzorg beland en is uiteindelijk 14x overgeplaatst. Ze kwam op allerlei plekken terecht, zoals de kinder-en jeugdpsychiatrie, afkickklinieken, open woongroepen en zelfs in de forensische zorg. Hier zaten jongeren met jeugd-TBS. Noa is in de jeugdzorg erg getraumatiseerd geraakt en worstelde met verslaving.

Ze is in dit gesprek heel erg open over het euthanasie traject waar zij in heeft gezeten. Ze heeft nu als doel om jongeren een stem te geven waar niet naar geluisterd kan worden in de jeugdzorg. Ze weet uit eigen ervaring hoe het is om niet op de goede plek terecht te komen en niet de juiste hulp te krijgen. Ze heeft nu haar eigen ontmoetingscentrum, steunpunt Avalon, voor jongeren met complexe mentale problemen. En heeft van haar heftige verleden haar kracht gemaakt.

Iedere week op dinsdag om 19.00 een nieuwe aflevering Deze podcast is Powered by en opgenomen bij Workspace Leiden. Of je nu soms of iedere dag een kantoor nodig hebt, zij hebben de oplossing voor iedere ondernemer! Bekijk de memberships op: https://www.workspaceleiden.nl/

Over 'Annika doet het gewoon' de podcast: In deze podcast ga ik in gesprek met ervaringsdeskundigen en experts over thema’s als werk, geluk, gezondheid en keuzes maken. Dit zijn mensen die mij inspireren en aan het denken zetten en ik neem jullie daarin mee. Want dit zijn mensen.. die doen het gewoon!

Vorige
Vorige

Podcast: Annika doet ‘t gewoon met als gast: Myrthe Eleonora.

Volgende
Volgende

Podcast: Annika doet ‘t gewoon met gast: Thijs Launspach